Vi kvinnor i JRSK …

Skrivet av
Webbredaktör JRSK
Datum
2 maj, 2017
Bakåtpil

träffades senast på puben John Scott på Linnégatan torsdagen den 20 april. Några av oss skulle ge sig iväg på långsegling i sommar, några av oss hade varit ute på långsegling och för någon var det första gången hon besökte ett JRSK arrangemang. En blandning av erfarenheter och funderingar som gjorde samtalen både intressanta och givande. Vi hade som vanligt trevligt med många goda skratt och trivdes med att sitta lite avskilt i eget ”rum”.
Ska man ha med sig cykel eller inte på långseglingen, löd en fundering. Det fanns många tankar runt cykeln vara eller inte vara ombord. Eva som tycker cykel ombord är det samma som frihet, föreslog att den som är osäker tar med sig en lite billigare variant av cykel och känner efter. Kommer man fram till att cykeln inte fyller någon funktion är det bara att sälja den på vägen.
Till hösten träffas vi igen och pratar vidare om stort och smått. Har du anmält på klubbens hemsida att du vill ha våra utskick så får du e-post med uppgift om aktuella datum och tid.

Trevlig sommar!

Eva Andréasson och Ulla Sjöstedt
Tjejsektionen