Vad får man då som medlem?
  • Klubbtidningen Varvet som utkommer 4ggr/år.
  • Eskadersegling, klubbkvällar och framför allt, du får träffa likasinnade med långseglingen som största intresse.
  • En medlemsskyddad hemsida med bland annat en sökbar erfarenhetsbank som alla medlemmar finns knutna till.
Dessutom innehåller hemsidan tips och råd om långsegling, vad man bör tänka på och vad det kan innebära att ge sig iväg på en längre seglats och mycket mer.

För att bli medlem skall du betala medlemsavgiften 350 kronor på vårt plusgiro 37 94 16-1. Medlemskapet gäller per båt och besättning.

Medlem som betalar avgift under December anses ha betalt för hela nästkommande år.

Inbetalningskortet måste ha texten NY MEDLEM samt för- och efternamn. Viktigast av allt din e-postadress.
I princip all information, till exempel medlemshandlingar och information om kommande aktiviteter, sänds via e-post.
När din inbetalning registrerats av vår kassör så kommer det ett välkomstbrev med inloggningsuppgifter från föreningen till vår hemsida.
(OBS. vi har bara ideellt arbetande funktionärer vilket innebär att registreringen av din inbetalning kan ta lite tid. Om du inte fått något välkomstbrev inom en vecka efter inbetalning så mejla vår kassör kassor(at)jrsk.org.)

Vänligen logga in på hemsidan www.jrsk.org och komplettera dina uppgifter. Glöm inte att spara varje sida som du fyllt i innan du går vidare till nästa sida.
När du är inloggad så läs manualen nedan INNAN du börjar fylla i dina uppgifter!

JRSK medlemsinformation

Om du har frågor kring medlemskap besvaras de gärna av vår ordförande på ordforande(at)jrsk punkt org (observera att adressen behöver justeras innan du kan skicka ett mejl till den).

JRSK följer GDPR rekommendationerna, se: JRSK_integritetspolicy

Integritetspolicy för appen JRSK Positionsrapport för Apple och Android

JRSK värnar om din personliga integritet, vilket innebär att vi alltid samlar in och hanterar personuppgifter ansvarsfullt och med din integritet i åtanke. Vi samlar in den position och kommentar du anger när du laddar upp din position till kartan ”Båtar på haven” samt datum för tillfället och i felsökningssyfte vilken version av app du använt.