Årsmöte

Skrivet av
Webbredaktör JRSK
Datum
4 februari, 2019
Bakåtpil

Lördagen den 2 februari hade JRSK sitt årsmöte. Vi fick en ny styrelse och hur den ser ut kommer du att få veta så fort årsmötesprotokollet ligger på hemsidan.

Valberedningen som bestod av Peter Skoglund hade gjort ett bra arbete och lyckats få alla funktionärsplatser tillsatta.

Det var ett 70-tal medlemmar som hade slutit upp på mötet och det var ett glatt sorl bland deltagarna som berättade för varandra om sina senaste upplevelser hemma i Sverige eller ute i världen.

Efter årsmötet var det dags för sedvanlig fotografering av den nya styrelsen och dess funktionärer samt avtackning av de gamla funktionärerna. När det var klart så fick Jonas Simonsson en plakett och flagga av nya ordföranden Mats Wångdal för sin solosegling jorden runt.

När allt detta var klart så höll Liv och Magnus Bryngelsson på båten Nanny ett föredrag om sin 3,5-års långa segling i Karibien och hemsegling via grönland och island.

Nu vidtog iordningställandet av lokalen för middag. Alla hjälpte till och snacket man hade haft före mötet fortsatte och mycket skratt hördes.

När allt detta var avklarat var det dags för middag. Den bestod av en fantastisk god buffé. Där fanns två sorters soppa, fyra sorters sallader bl.a. räk- och västkustsallad. Gravad och rökt lax, musslor och nybakat bröd plus en massa annat gott. Middagen avslutades med kaffe och kaka.

Efter ytterligare någon tid var det dags att bryta upp och var och en gå hem till sig. En trevlig början på en ny säsong för JRSK.

Hans

webbredaktör