Klubbmöte

Skrivet av
Webbredaktör JRSK
Datum
6 april, 2019
Bakåtpil

21 medlemmar hade kommit till klubbmötet för att lyssna på webbmakaren Gunnar och webbredaktören Hans som gick igenom hemsidan. Det hade kommit förslag till webben om att göra ändringar på hemsidan eftersom en del tyckte att det var svårt att hitta på hemsidan.

Vår hemsida är väldigt komplex eftersom en innehåller dels en funktion för hemsidan samt en databas för att medlemmarna själva skall kunna gå in och göra ändringar om sin status vad det gäller ändringar.

Efter samtal med en man som heter Adam och som varit med och utformat hemsidan vad det skulle kosta att göra de förändringar som behövs. Det visade sig att det skulle bli dyrt så därför tog vi tillfället i akt för att informera om vår hemsida och hur den fungerar.

Att hitta artiklar och tips går bra att göra om man går in på de olika kategorierna eller använder sökfunktionen som finns längst upp till höger på sidan. Den syns lite dåligt men vi skall försöka att förstärka den på något sätt. Vi återkommer med hur det skall bli med hesidan.

Naturligtvis så var det också mingel och mycket snack bland medlemmarna.

Hans

webbredaktör.