Klubbkväll 20150204

Skrivet av
Gunnar Bulukin
Datum
5 februari, 2015
Bakåtpil

JRSK Klubbkväll den 4 februari 2015

Årets första klubbkväll var välbesökt med över sextio medlemmar, seglare som kommit hem, som drömmer sig ut och så klart de lyckliga som är nära sin deadline för långsegling.

Centralamerikas kust, med fokus på Indianer i San Blas såväl som Mayakulturen, stod på programmet. Vi fick ta del av ett intressant och välplanerat föredrag med beskrivning av många speciella miljöer av Johan Prison, nyss hemkommen från långsegling. Johans föredrag väckte frågor om kommunikation, sjökort, arbetsfördelning ombord m.m., frågor som diskuterades i anslutning till föredraget. Några deltagare hade också turen att fånga Johans intresse efter fördraget och kunde få mer direkt information. Under kvällen hanns det i övrigt med presentation av nya medlemmar och lite mingel. Vi hoppas att alla hittade någon att prata med.

Tack till alla för närvaro och engagemang, och ett särskilt tack till Johan Prison.

Vi ses på nästa Klubbträff den 4 mars då Hans Fridén kommer att ge ett föredrag om segling i Medelhavet, ett hav som de allra flesta besöker under långsegling och kanske till och med ser som målet på sitt äventyr.

//Klubbmästarna

Johan Prison

Johan Prison berättar om Xavita IVs fantastiska segling utefter Centralemerikas kust