JRSK´s Tjejträff 23 september 2015

Skrivet av
Gunnar Bulukin
Datum
11 oktober, 2015
Bakåtpil

Efter en lång och härlig seglingssommar var det så dags för oss tjejer i JRSK att träffas igen. Detta gjorde vi en onsdagskväll i september. Ett glatt gäng samlades på SAS Radisson Blu Scandinavia Hotell för att tillsammans utbyta erfarenheter på kvällens tema ”Vad är din dröm när det gäller segling”?

Foto tjejträffen 20150925
Gemensamt för oss alla var;
• Att få komma iväg
• Bådas önskan och vilja
• Tillit till varandra
• Friheten, stillheten, nära naturen
• Att själv få bestämma sin vardag
Och mycket mycket mer diskuterades kring detta ämne som för varje person är så olika men ändå är så gemensam som längtan om att äntligen komma iväg ”mot drömmen”.
Med oss hade vi en ny medlem i tjej gruppen, Marie nyligen pensionerad och nedflyttad från Stockholm till Göteborg och som nu tillsammans med sin man planerar att segla kanalerna ner till medelhavet med start våren 2016. Marie har tidigare seglat i medelhavet varför det gavs möjlighet till många fina minnen och återblickar då flera av oss har varit ute och långseglat både jorden runt, medelhavet och i Karibien. Vi fick många fina berättelser om både genomförda men också om framtida drömmar.
Naturligtvis avnjöt vi en god räkmacka med ett glas vin därtill. Stort tack tjejer för en riktigt fin kväll tillsammans.
Ulla & Eva